FacebookZoeken

Advertentie

Disclaimer PDF Afdrukken

Algemeen

NAVH (Kamer van Koophandel 50225553), hierna te noemen Kickert Wijn, verleent u hierbij toegang tot www.nahv.nl (de Website) en nodigt u uit het aangebodene te kopen. Kickert Wijn behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.
 

Beperkte aansprakelijkheid

Kickert Wijn spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Kickert Wijn.

Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op de Website. Kickert Wijn oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit. Kickert Wijn zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.
 

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Kickert Wijn en haar licentiegevers en gebruikers. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Kickert Wijn, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.


Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

 

NAVH Populairste Veilingen

  Titel Time Left Highest bid
1. SR SWISS Michelin ster luxe KOOKSET Expired No bids

NAVH Laatste Veilingen

  Titel Time Left Highest bid
1. SR SWISS Michelin ster luxe KOOKSET Expired No bids

NAVH Hoogste Veilingen

  Titel Time Left Highest bid
1. SR SWISS Michelin ster luxe KOOKSET Expired No bids

Valid XHTML 1.0 Transitional CSS ist valide!